Notiser

Extrainsatt årsmöte för KKV Stockholm 22 December

Torsdagen den 22 december klockan 17 kommer det att hållas ett extra Årsmöte i föreningen KKV Stockholm. Detta kommer att gå av stapeln i caféet inne på KKV på Planiavägen 28-30 i Sickla, Nacka.

Det är mycket viktigt att medlemmar antingen dyker upp på mötet eller att de ordnar en fullmakt och lämnar den vidare till någon som skall dit. Mer om fullmakt nedan.

Det kommer att hållas två viktiga omröstningar:

  1. Vilka verkstäder skall med till Farsta. Uträkningar visar att vissa verkstäder används väldigt lite. Hur gör vi med dem?
  2. SITE och KKV planerar skapa ett aktiebolag för att ha som motpart vid förhandling med Fastighetskontoret om hyra av det nya huset i Farsta.

 

För oss i Stockholmsområdet har det blivit svårt att kämpa för de gemensamma verkstädernas överlevnad. Vi delar det säkert med andra delar av landet. De senaste 4 åren har dock följande hänt: Grafiska verkstäderna på KKV har krympts ned från runt 500 kvm till drygt 100, Grafikens Hus med verkstäder har brunnit ner och nu även i år har KKH Konsthögskolans Grafikhus med verkstäder brunnit.

Hjälp oss genom att visa att våra gemensamma verkstäder behövs! Hjälp oss så att vi kan arbeta vidare med att skapa en fungerande plats för alla som arbetar med grafik, analogt foto, rmalj, textiltryck, bronsgjutning, betong osv.

För att kunna rösta måste du naturligtvis vara medlem i KKV. Om du inte kan komma på mötet går det att lämna en underskriven fullmakt till någon annan som skall dit.

För er som inte vet någon som skall dit: Ellen Cronholm samlar in underskrivna fullmakter kl. 10–16 på Moderna Museet onsdag 21/12. Gå och se en utställning på Skeppsholmen under årets mörkaste dag – och passa på att lämna en fullmakt. Ellen nås på [email protected] eller 0732019180 kl. 10–16 den dagen.

Lämna en kommentar