Notiser

Folk och Kultur – ett kulturpolitiskt konvent i Eskilstuna 7-10 februari

Folk och Kultur är ett nytt kulturpolitiskt konvent och en tribun för konst och kultur i hela Sverige. Första konventet äger rum 7 – 10 februari 2018 i Munktellstaden, Eskilstuna. 
En ny kulturpolitisk arena!

Folk och Kultur är en ny arena för det breda kultursamtalet i olika former, inom alla politikområden. Det är en mötesplats för offentlig och privat sektor, för media, föreningar, akademin och medborgarna – med en scen för konstnärliga upplevelser. 2018 är valår och vårt syfte är att sätta kulturpolitiken på agendan.

Grafiska Sällskapet deltar på Utställartorget i monter 23. Vi ser värdet av att möta kommuner, landsting, regioner och kulturutövare såsom bildningsförbund, KRO och Kulturrådet m fl. Syftet är skapa nya kontakter genom att informera om Grafiska Sällskapet, vår verksamhet och att få fler Förmånsmedlemmar till vår grafikportfölj!
I vår monter finns Barbro Christoffersson och Lennart Nilsson.

 

Utställartorget är öppet under alla fyra dagar och har fri entré.
Öppettider Utställartorget:
Onsdag 7 februari 14.00-18.00
Torsdag 8 februari 09.00-18.00
Fredag 9 februari 09.00-18.00
Lördag 10 februari 09.00-14.00

Onsdag den 7 februari kl. 14.00 slår vi upp dörrarna och kl. 18.00 invigs Folk och Kultur av kultur- och demokratiminister Alice Bah Kuhnke. Utställartorget är konventets hjärta och bjuder på interaktivitet, utställningar och inspiration. I Folk och Kulturs lounge kan du softa och samtala. På flera scener runtom i Munktellstaden visas teater, dans och cirkus-föreställningar, konserter, samt andra spännande happenings. Besök Folk och Kulturs salong med Marika Lagercrantz, ta del av en duell mellan Stina Oscarsson och Lars Anders Johansson, lyssna till Fredrik Ullén, pianist och professor, delta på en workshop Daniel Diaz/IKAROZ, eller inspireras av Ebba Witt Brattström… Det är över 150 programpunkter i form av seminarier, workshops mm.

Detta och mycket mer utgör fyra händelserika dagar i Eskilstuna.
För att se alla programpunkter se www.folkochkultur.se

 

Välkomna till vår monter nr 23 på Eskilstuna Arena!

 

 

Lämna en kommentar