Notiser

GRAFIKSTAFETTEN SOMMAREN 2019

Grafiska Sällskapet inbjuder konstgrafiska kollektiva verkstäder i Sverige eller Grafiska Sällskapets medlemmar att hyra galleriet för utställning i egen regi under sommaren 2019. Detta är en möjlighet att få ställa ut er grafik, presentera er verksamhet och besöka Stockholm under turistsäsongen. Galleriet ligger på Hornsgatan 6, nära Slussen.

 Vi kan erbjuda utställningsperioder på en eller två veckor:

måndag 1 juli – söndag 7 juli

måndag 8 juli – söndag 14 juli

måndag 15 juli – söndag 21 juli

Hyran för 2 veckor är 9 000 kr, önskar ni hyra endast 1 vecka är hyran 5 000 kr.

Utställarna får själva disponera tid för hängning, dag för vernissage, öppettider och nedplockning. E-posta gärna ett digitalt vernissagekort, max 700 pixlar brett till [email protected]. Om ni lägger upp er utställning som ett evenemang på Facebook, så kan GS dela det. Dagens Nyheters kalendarium ”På stan” är gratis, man anmäler det via kalendariet, Tipsa oss, [email protected] senast en vecka före publiceringsdatum.

 Villkor:
1. En kontakt- och ansvarig person från er som samarbetar med vår kontaktperson på Grafiska Sällskapet.
2. För att täcka kostnader och elen, betalar varje verkstad 9 000 kr för två veckor, resp.
5 000 kr för en vecka till Grafiska Sällskapets plusgiro nr 40 78 56 – 4.
3. Transportkostnader bekostas av verkstäderna.
4. Vaktning av utställningen och städning ordnas av verkstäderna.5. Alla intäkter från försäljningen tillfaller utställarna.
6. På galleriet finns möjlighet till övernattning i en enklare gästsäng. Det finns toalett och pentry med kyl, spis, mikrovågsugn men ingen dusch. Utställarna får använda kopiatorn men inte datorerna eller skrivarna.

Detta är en intresseförfrågan och vi önskar ert svar så snart som möjligt. Först till kvarn gäller! Hör av er till [email protected]

Välkomna!
Bästa hälsningar
Ulla-Carin Winter, sekreterare

Lämna en kommentar